СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВЧЕНА РАДА ДФ 47.104.013

Разова спеціалізована вчена рада ДФ 47.104.013 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Ільківа Ігоря Васильовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп'ютерні науки».

Загальна інформація

Голова ради:

Турбал Юрій Васильович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри комп’ютерних наук та прикладної математики Національного університету водного господарства та природокористування.
Номер телефону: (098)0841880
E-mail: y.v.turbal@nuwm.edu.ua

Члени ради:

Рецензенти:

Мартинюк Петро Миколайович, доктор технічних наук, професор, директор навчально-наукового інституту автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки Національного університету водного господарства та природокористування;

Бомба Андрій Ярославович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри комп’ютерних наук та прикладної математики Національного університету водного господарства та природокористування.

Офіційні опоненти:

Литвиненко Володимир Іванович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри інформатики та комп’ютерних наук Херсонського національного технічного університету (м. Хмельницький);

Білущак Юрій Ігорович, кандидат технічних наук, старший науковий співробітник відділу числових методів математичної фізики, лабораторії математичного моделювання нерівноважних процесів Інституту прикладних проблем механіки і математики імені Ярослава Степановича Підстригача Національної Академії Наук України (м. Львів).

Автор дисертації: Ільків Ігор Васильович.

Назва дисертації: «Методи і їх алгоритмічна, програмна та технічна реалізація побудови інформаційної системи біологічного очищення стічних вод».

Спеціальність: 122 «Комп'ютерні науки».

Науковий керівник: д.т.н., професор, професор кафедри автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій Національного університету водного господарства та природокористування Сафоник Андрій Петрович.

Наказ ректора про утворення разової спеціалізованої вченої ради для присудження ступеня доктора філософії №439 від 03.07.2023 р.

Онлайн захист відбудеться за посиланням: https://www.youtube.com/@vpznsozd-nuwee/streams

Відеозапис захисту дисертації:
https://drive.google.com/drive/folders/11dr3KH1SzV1MDwipDFNPk9BgF7Dh__Pw?usp=sharing

Зауваження на дисертацію та звернення інших осіб можуть надаватися в друкованому або електронному вигляді. Вони обов'язково підписуються автором, а підпис засвідчується печаткою установи, де працює науковець, який написав зауваження на дисертацію. В електронному вигляді надсилаються відскановані зауваження на дисертацію.
Зауваження на дисертацію та звернення інших осіб направляються за адресою:
- в друкованому вигляді - відділ підготовки здобувачів наукових ступенів та організації захисту дисертацій (спеціалізована вчена рада - ДФ 47.104.013), каб. 122, вул. Соборна, 11, м. Рівне, 33028;
- в електронному вигляді - ozd@nuwm.edu.ua.

Захист відбудеться 8 вересня 2023 року о 15:00 за адресою: каб. 102 (конференцзала), вул. Соборна, 11, м. Рівне, 33028.
 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування