27 листопада 2023 року кандидат сільськогосподарських наук, доцент Микола Миколайович Кравчук з Поліського національного університету провів цікаву гостьову лекцію для студентів спеціальностей "Агрономія" та "Агроінженерія" Національного університету водного господарства та природокористування.
9 листопада 2023 р. науковці та здобувачі вищої освіти ННІ АЗ долучилися до відкритої лекції, яку організувала Житомирська політехніка.
Цікаву та відверту розповідь про навчання в університеті Ньюкалу (Велика Бритація), що триває впродовж осіннього семестру 2023-2024 н.р., надіслала студентка 4 курсу спеціальності Екологія Тетяна Крейч.
03 листопада на базі Національного університету водного господарства та природокористування відбулася зустріч серед студентів 3 курсу спеціальності Агрономія та менеджером з розвитку продуктів міжнародної компанї Спрейтек Україна Павлом Андрусиком,
Директор ННІ АЗ Алла Прищепа у складі делегації від НУВГП відвідала Університет харчових технологій та сільського господарства м. Конья (Туреччина).
26-27 жовтня в Херсонському державному аграрно-економічному університеті відбулась шоста Міжнародна науково-практична конференція «Екологічний стан навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку» до дня пам’яті професора Ю.В. Пилипенка.
Впродовж 7-10 листопада проходила ХVІІ Міжнародна наукова конференція «Моніторинг небезпечних геологічних процесів та екологічного стану довкілля», в якій взяли участь провідні вчені та молоді науковці з науково-дослідних та освітніх заклададів різних країн.
03 листопада 2023 р. студенти 2 курсу спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" в межах освітньої компоненти "Етнічні кухні" слухали лекцію від експерта з продажу сирів, справжнього чизмонгера гастромаркету VineTime пані Марічки на тему: "Види сирів європейських країн, які пропонує ринок України".
Упродовж трьох днів з 27 по 29 жовтня студенти ННІАЗ, зокрема другого курсу спеціальностей "Агрономія" і "Готельно-ресторанна справа", четвертого курсу спеціальності "Туризм", знайомились із Карпатським регіоном, вивчали природу, культуру, етнос, українську кухню.
Інноваційний підрозділ інжинірингова лабораторія "Ноосфера"
Проєкт Національного фонду досліджень України
Науковий парк "Інноваційні технології Рівненщини"
Проєкт енергоефективності "Вища освіта"
INTERADIS
Європейський корпус солідарності Salto
Школа лідерства
Відкритий шкільний університет