Previous Next

Проект AFISHE презентували на міжнародній конференції

26-27 жовтня в Херсонському державному аграрно-економічному університеті відбулась шоста Міжнародна науково-практична конференція «Екологічний стан навколишнього середовища та раціонального природокористування в контексті сталого розвитку» до дня пам’яті професора Ю.В. Пилипенка.  

Серед учасників були представники  Мережі центрів аквакультури Центральної та Східної Європи (NACEE), Південночеський університет в Чеських Будейовицях, Факультет рибного господарства та охорони вод, м. Водняни, Чехія; Гданський Фонд Води (Gdańsk Water Foundation), Канадський інститут українських студій Університету Альберти (Канада), Дослідний інститут “AcvaGenResurs” (Республіка Молдова), Бюджетна установа «Методично-технологічний центр з аквакультури», Інститут агроекології і природокористування НААН України. До роботи Конференції залучились науковці вищих навчальних закладів Києва, Херсона, Миколаєва, Рівного, Житомира.

 На заході директор ННІ АЗ Алла Прищепа ознайомила учасників з Міжнародним українсько-вірменський проєктом зі створення магістерських програм з аквакультури та рибальства ERASMUS+ AFISHE «Розвиток освіти в галузі аквакультури та рибальства у Вірменії та Україні: від освіти до екології». Зауважила про нові виклики для підготовки кадрів та наголосила про розробку  в межах грантового проекту нової магістерської освітнньо-професійної програми зі спеціальності  «Водні біоресурси».

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування