Previous Next

Участь аспіранта ННІАЗ у Міжнародній конференції

Впродовж 7-10 листопада проходила ХVІІ Міжнародна наукова конференція «Моніторинг небезпечних геологічних процесів та екологічного стану довкілля», в якій взяли участь провідні вчені та молоді науковці з науково-дослідних та освітніх заклададів різних країн.

Конференція (XVII International Scientific Conference “Monitoring of Geological Processes and Ecological Condition of the Environment”) відбувалась на базі ННІ «Інститут геології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Здобувач третього рівня вищої освіти за спеціальністю 101 Екологія Павло Кузнєцов представив ННІАЗ з виступом у секції "Моніторинг водного середовища та атмосферного повітря". Доповідь Павла Кузнєцова на тему "Variations in Content of Total Organic and Inorganic Carbon and their Seasonality in the Water of the River Styr" (науковий керівник д.б.н., професор Ольга Бєдункова) була присвячена актуальній темі вмісту органічного та неорганічного карбону в поверхневих водах р. Стир, що формується під впливом залишкових скидних вод. Дискусія після завершення виступу нашого аспіранта показала велику зацікавленість учасників секції до проблеми поверхневих вод та сучасних інструментальних можливостей моніторингу їх стану. Ведучі секції відмітили також високий рівень представлення результатів експериментальної та графічної складової доповіді та рівень володіння англійською мовою доповідача.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування