Упродовж трьох днів з 27 по 29 жовтня студенти ННІАЗ, зокрема другого курсу спеціальностей "Агрономія" і "Готельно-ресторанна справа", четвертого курсу спеціальності "Туризм", знайомились із Карпатським регіоном, вивчали природу, культуру, етнос, українську кухню.
Триденний тур у Карпати організувала директорка туристичного клубу "Азимут" Наталія Шевчук.
У перший день студенти відвідали екскурсію до Кременецького ботанічного саду та Марійського духовного центру Зарваниця.
На другий день студенти під керівництвом інструктора здійснили підйом на вершину Говерли. Після сходження на вершину студентів переповнювали радість, задоволення і багато позитивних емоцій.
На третій день подорожі знайомились із туристичним комплексом Буковель, зокрема, які види послуг надає комплекс, які розваги є, які оздоровчі процедури можна пройти, які ресторани можна відвідати і яку кухню вони пропонують.
Варто підкреслити, що сьогодні на території Буковелю діє 56 гірськолижних трас різного рівня складності. Загальна протяжність буковельських трас – 53 км. На території курорту працюють 16 підйомників, котрі доставляють туристів нагору. Всі спуски починаються зі схилів гір Довга, Бабин Погар, Буковель, Бульчиноха і Чорна Клева. На базі Буковелю також функціонує бальнеологічний центр: місцеві мінеральні джерела допомагають провести детоксикацію організму, пройти реабілітацію або лікування хвороб опорно-рухового апарату та шлунково-кишкового тракту.
Дякуємо Збройним силам України за можливість здійснювати подібні заходи.
Більше фото на сторінках кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у соціальних мережах:
Доцентка кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи
Оксана Конарівська