Підсумки Фестивалю науки НУВГП-2022

27 травня 2022 р. в конференц-залі відбулося засідання, на якому було підведено підсумки Фестивалю науки НУВГП, незважаючи на складні виклики сьогодення. Наука вже не один рік поспіль єднає всіх навколо себе та є тим джерелом, з якого черпають енергію і нові ідеї молоді та вже досвідчені науковці НУВГП.

Цьогоріч захід розпочато з вітальних слів Віктора Мошинського, д.с.-г.н., професора, ректора НУВГП, і Наталії Савіної, д.е.н., проф., проректорки з наукової роботи  та міжнародних зв’язків, які зазначили, що науково-дослідна робота є невіддільним компонентом у діяльності професорсько-викладацького складу. Ректор вручив Грамоти Рівненської обласної державної адміністрації науковцям, котрим було присуджено науковий ступінь доктора наук в 2021 р. – за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток науки і національної освіти та з нагоди Дня науки. Наступним етапом засідання стало нагородження Почесними грамотами, Грамотами та Подяками НУВГП професорсько-викладацького складу і студентів відповідно до Положення про відзначення Фестивалю науки НУВГП.
 
Сергій Куницький, заступник голови РМВ НУВГП, оголосив результати конкурсів «Кращий керівник студентського наукового гуртка», «Кращий молодий науковець», «Кращий студент-науковець». Переможці отримали відповідні дипломи.
 
Віта Чабан, начальник центру інноваційної діяльності та трансферу технологій, представила звіт про проведення понад 60 наукових заходів різного рівня, які відбувалися в університеті впродовж квітня-травня 2022 р., серед яких міжнародні та всеукраїнські конференції, круглі столи, науково-практичні семінари, науково-освітні лекторії тощо. Детальну інформацію про проведені заходи висвітлено на офіційному сайті НУВГП та фейсбук-сторінках навчально-наукових інститутів.
 
Представники організаційного комітету Фестивалю науки підготували відео-презентацію  «Науково-дослідна та інноваційна діяльність НУВГП. Досягнення за 2021 рік», з якою можна ознайомитися за покликанням: https://nuwm.edu.ua/nds/festyval-nauky та напрацювали ряд пропозицій щодо покращення основних засад проведення Фестивалю науки в наступні роки.
 
Щиро дякуємо усім, хто долучився та не залишився осторонь!
Зичимо подальших наукових досягнень, натхнення та перемог!
 
Вікторія ГРИШКО,
кафедра відновного правосуддя та приватної детективної діяльності

Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування