Місяць нескореності

Минуло 30 днів відтоді, як росія напала на Україну. Тисячи загиблих,  серед яких 121 дитина, мільйони покалічених людських доль, сотні зруйнованих міст  та сіл… За місяць  війни світ змінився. Він став абсолютно іншим.  Складно, але ми тримаємось.

Головною перепоною для окупантів стали єдність українців та стійкість ЗСУ разом з іншими силами оборони України, ДСНС, Нацполіцією, теробороною, добровольчими формуваннями  та волонтерами . А ще це звичайні люди – мирні люди, які без зброї виходять на вулиці з мітингами під кулі ворога, ризикуючи власним життям, аби довести що кожне місто і село нашої суверенної держави – це Україна!

«Ворог може зруйнувати стіни наших будинків, наших шкіл, наших церков. Може розбити українські підприємства. Але ніколи не добереться до нашої душі, до нашого серця, до нашого вміння жити вільно. І боротися сміливо», - зазначав у своїй промові Президент Володимир Зеленський. І з цим погоджується кожен українець. Український народ - це моноліт. Перед загрозою повної окупації всі громадяни України, як один, об’єдналися навколо Української держави і заради збереження власної свободи.  НУВГП, працівники, співробітники, студенти  - всі докладають спільних  зусиль до нашої Перемоги. В університеті засновано благодійний фонд, через який кожен бажаючий може наблизити нашу Перемогу , діє кол-центр громадського супротиву, а студенти ЗВО  із зони  бойових дій можуть продовжити навчання у нашому закладі вищої освіти. Університет ініціатор  створення добровольчого формування територіальної громади, а наші студенти-волонтери розривають усі шаблони.

Нас не зламати, бо ми разом. Ми стоїмо і стоятимемо до останнього – до Перемоги! Інших варіантів просто немає.

Відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування