Шановна наша студентська спільнота, майбутнє України!

24 лютого о 5 ранку Росія підло напала на Україну. Щодня гинуть наші солдати, мирні жителі, діти, жінки,… Безліч з них переховуються у бомбосховищах, підвалах, подекуди не виходячи з укритів по кілька діб. Окремі міста і села вже не мають достатньої кількості продуктів, медикаментів, води, відрізані від світла.  Точаться запеклі бої довкола Києва, Харкова, Сум, Маріуполя, обстрілюється Чернігів.

В цей складний і напружений час для нашого народу не піддавайтеся на жодні провокації - розставлення міток, маячків, ліхтарики у вікнах,  надання інформації за винагороду незнайомим особам тощо. Від цього напряму залежить життя наших громадян, в т.ч. і ВАШЕ! Невже декілька сотень зароблених гривень варті людського життя??

Окрім того, закликаємо Вас до постійного моніторингу власного району на предмет підозрілих речей та людей. При виявленні таких одразу ж повідомляйте Національну поліцію або Територіальну оборону. Врятуйте життя собі та близьким. Також закликаємо до передачі інформації нашим Збройним силам щодо переміщення ворожих сил, якщо Ви перебуваєте в зоні бойових дій. Розвідка дасть можливість швидкого знешкодження ворога.

Ми закликаємо до участі у війні з російською федерацією КОЖНОГО. У якості територіальної оборони, волонтерів, у якості інформаційного спротиву тощо. Не будьте байдужими. Впевнені, ви справжні патріоти і  ваше свідоме ставлення до захисту Вітчизни кожного на своєму місці полягатиме  в корисних діях: чи то волонтерство, чи то будь-яка інша допомога – продуктами, ліками, речами, посудом.

Саме зараз вирішується доля української нації, майбутнє народжених і ненароджених українців. Тільки у власній державі ми залишимося українцями, а Україна – Україною.

За більш детальною інформацією можна звертатись до проректора з науково-педагогічної роботи, розвитку та комунікацій Андрія Подлевського, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Важливі посилання !

 

Відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування