Звернення про воєнний стан

Шановні колеги та студенти!

Друзі! У цей складний час звертаюсь до Вас абсолютно без страху та сповнений впевненості у нашій перемозі, у перемозі ЗСУ над арміями РФ та РБ, у перемозі добра над злом.

Прошу Вас зберігати спокій, холодний розум, дотримуватись інформаційної гігієни та захищати свої сім’ї, своє місто та свою країну.

Отож, все по черзі:

  1. Наразі війна гібридна, тобто не лише безпосередньо армія проти армії, але і інформаційна. Будьте пильні з тим, що читаєте, та звідки черпаєте новини. Тут перелік достовірних джерел інформації https://www.lanet.ua/rivne/news/dostovirni-dzherela-informaciyi/. Також Вашій увазі український проект Стоп Фейк https://www.stopfake.org/uk/golovna/. Також для спілкування закликаю застосовувати лише Telegram, так як безпека інших меседжерів викликає багато запитань
  2. Будьте постійно на сторожі, не ігноруйте сирени, що сповіщають про повітряну небезпеку, одразу прямуйте до найближчого укриття, це може врятувати Ваше життя! Також закликаю бути пильними до роботи Російських диверсійних груп. Жителям багатоквартирних будинків варто об’єднуватись, як і жителям сусідніх приватних будинків та проводити регулярно огляди дахів, під’їздів та прилеглої місцевості на предмет міток для ворожих військ. При виявленні таких, необхідно негайно їх знешкоджувати. Це ж стосується листівок у дверях, нових оголошень та підозрілих нових жителів.
  3. Закликаю всебічно допомагати нашим Збройним Силам. Національний банк відкрив спецрахунок для збору коштів на потреби армії. Деталі тут: https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi Більше того, наразі є можливість перерахувати на потреби армії також і «ковідну тисячу». Відповідні пункти меню з'явились у додатках банків, що підтримують програму Єпідтримка.
  4. Запрошую також вступати у ряди волонтерів. Волонтерський штаб Рівного знаходиться Народному домі, за адресою вул. С. Петлюри, 1. Важлива кожна людина та кожна година
  5. Як Вам відомо, Територіальна оборона м. Рівного повністю укомплектована, набір людей завершений. Наразі ми працюємо над створенням Самооборонного угруповання НУВГП. Деталі про те як вступити повідомимо згодом.

Бажаю усім мирного неба над головою, з нами правда, з нами Бог і за нами буде перемога, жодних сумнівів.  

Бажаю усім мирного неба над головою, з нами правда, з нами Бог і за нами буде перемога, жодних сумнівів.  

Віктор МОШИНСЬКИЙ


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

  

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування