Зустріч з представниками міжнародної компанії QATestLab

26.10.2021 в рамках співпраці  кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики НУВГП з роботодавцями сфери ІТ, відбулася онлайн-зустріч студентів з представниками міжнародної компанії QATestLab «До роботи в ІТ один крок».

Запрошені роботодавці відзначили, що є представниками провідної міжнародної аутсорсингової компанії, яка надає повний спектр послуг з тестування програмного забезпечення та працює на ринку понад 13 років. Перед студентами виступили: Михайло Чижиков (тестувальник програмного забезпечення напряму «Game»), Оксана Курмаш (Team Lead Тренінгового центру компанії QATestLab), Анна Тишевська (IT рекрутер компанії).

Було відзначено, що компанія QATestLab надає студентам унікальну можливість здійснення першого кроку в ІТ-індустрію в умовах карантину та розірвання замкнутого кола працевлаштування молодих спеціалістів. Рекрутер компанії навела вимоги до працевлаштування та необхідні soft skills, окреслила можливості кар’єрного зростання у ІТ сфері, описала специфіку тестування програмного забезпечення та особливості професії QA ENGINEER. Студенти-учасники зустрічі проявили активність у пошуку багів у продемонстрованих тестових зразках.

Зустріч відбулася в рамках дисципліни «Технології тестування програмних продуктів» для студентів спеціальностей «Професійна освіта. Комп’ютерні технології» та «Інформаційні системи та технології».

Оксана Кардаш, 
кафедра КТЕК

 

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування