Зустріч з Юрієм Бондаренком

3 жовтня 2023 року в конференц-залі Національного університету водного господарства та природокористування відбулася зустріч з Генеральним директором ТОВ «НТК Енпаселектро», Головою технічного комітету УНК Міжнародної Ради з великих електроенергетичних систем CIGRE, Президентом ГО Науково-технічної спілки енергетиків та електротехніків України, Заслуженим енергетиком України, а також головою наглядової ради нашого університету – Бондаренком Юрієм Миколайовичем.

Основною метою зустрічі було обговорення інноваційного плану відновлення енергетики України. До жвавого обговорення долучилися викладачі та студенти навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та водного господарства НУВГП.

Юрій Миколайович детально розповів про стан енергетичної системи в Україні та світі. Поділився перспективними планами відновлення енергетичної системи в нашій державі. Наголосив на важливість профільних енергетичних спеціальностей, які є в навчально-науковому інституті енергетики, автоматики та водного господарства. Надав вичерпні відповіді на поставлені запитання від аудиторії.

На фіналі зустрічі сторони домовилися про співпрацю, подальшу підтримку наукової діяльності та молодих учених університету.

Сергій СУНІЧУК,
кафедра гідроенергетики, теплоенергетики та гідравлічних машин


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування