Зустріч із представниками учнівського самоврядування Рівного

16 березня в стінах Рівненського міського Палацу дітей та молоді відбулась зустріч між представниками нашого університету та учнівським активом міста Рівного. Зустріч була ініційована саме представниками молоді, що є вкрай втішним, адже вони – наше майбутнє.

До зустрічі долучились голови учнівських самоврядувань усіх шкіл міста Рівне, разом зі своїм наставником Людмилою Слинько, а також представники з наших відділів зв’язків з громадськістю та центру розвитку студентства, які також запросили голову та заступника студентського парламенту НУВГП.

Віталій Прокопець виступив з короткою розповіддю про університет, про особливості навчання, освітні програми, оцінювання тощо, спортивні можливості тощо. Катерина Приндюк та Павло Шевчук представили іншу сторону студентського життя – позанавчальну, розповіли про студентську творчість, художню самодіяльність та студентське самоврядування. Далі була також сесія запитань-відповідей, яка виявилась значно довшою за презентаційну частину. Учнів цікавило буквально все – від вступу до стипендії, від балів до самоврядування тощо. І це дуже приємно.

Висловлюємо подяку Палацу дітей та молоді, його учнівському самоврядуванню за запрошення та змістовну зустріч, переконані, що це лише перша зустріч, а попереду ще може бути велика кількість спільних проектів та заходів.

Більше фото в Facebook

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування