Зустріч із представниками патрульної поліції

В Open office НУВГП відбулася зустріч із представниками патрульної поліції,  інспекторами відділу зв'язків із громадськістю, капітаном Яною Сенчук та сержантом Марією Русило.

Зустріч мала на меті превентивний і попереджувальний характер. Так, представники  патрульної поліції  ще раз нагадали студентам про правила дорожнього руху для усіх учасників  цього процесу, їх дії у разі виникнення конфліктних ситуацій, тілесні ушкодження, самозахист та зброю самооборони – газові балончики, адміністративну та кримінальну відповідальність за правопорушення, вік, з якого настає певний вид відповідальності. Окрім того, поліцейські окреслили свої функції і повноваження, розповіли про випадки, що траплялися із молоддю під час їх чергування, аби убезпечити присутніх від аналогічних.

Друга частина зустрічі була присвячена  набору  до лав патрульної поліції у Рівненській області.  Так, Яна Сенчук та Марія  Русило  наголосили, що триває набір на навчання в Академії патрульної поліції. Вони  окреслили вимоги до кандидатів, зокрема, фізична підготовка та  знання законодавства, етапи вступу,  умови навчання і майбутньої роботи.  Також поліцейські відмітили можливість вибору громади, в якій майбутній патрульний хотів би служити: Рівненська, Дубенська, Сарненська, Березнівська, Костопільська.

Більше фото в Facebook

Наталія Пархомчук,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування