Зустріч ініціативної групи щодо оновлення освітньо-наукових програм

3 квітня 2024 р. відбулася зустріч проректора з наукової роботи та міжнародних звязків Савіної Наталії Борисівни з гарантами освітньо-наукових програм «Економіка», «Маркетинг», «Менеджмент», «Екологія», «Агрономія», «Технології захисту навколишнього середовища», «Будівництво та цивільна інженерія», «Комп’ютерні науки»,  «Галузеве машинобудування», «Гірництво», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології», «Право», «Архітектура та містобудування», «Фізична терапія, ерготерапія» та провідними науковцями університету. Тематикою зустрічі стало обговорення питання підготовки здобувачів наукового ступеня доктора філософії в НУВГП.

Зокрема, було відзначено, що відбувається постійне оновлення законодавчих та регулюючих документів, а тому виникає необхідність врахування вказаних змін в процесі підготовки докторів філософії.

Також учасниками зустрічі було наголошено на необхідності оновлення освітньо-наукових програм та формування з цією метою постійно діючої робочої групи для формалізації та налагодження ефективної роботи.

Крім того, учасники зустрічі обговорити ключові аспекти вступної кампанії до аспірантури в 2024 році. Вона відбуватиметься на основі конкурсних випробувань, зокрема іспиту з іноземної мови. Таке рішення діє відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2024 році.

Центр аспірантури та докторантури


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування