Золота осінь 2023

Протягом майже всього минулого тижня в Національному університеті водного господарства та природокористування відбувався фестиваль студентської творчості «Золота осінь». Від «Студвесни» він відрізняється тим, що серед його учасників лише перший курс. Таким чином, відбувається знайомство талановитих першокурсників зі старшими колегами.

Фестиваль відбувається в 2 етапи: відбіркові тури і гала-концерт. Протягом перших трьох днів, щодня виступали окремо представники навчально-наукових інститутів. Експертне журі оцінювало виступи за багатьма критеріями та відбирало кращих із них для участі у Гала-концерті. Серед жанрів цьогоріч, окрім звичних нам танців, пісень та комедійних номерів тощо, була і сильна авторська творчість – поезія та музика.

Так випадково (насправді ні) трапилось, що дата проведення Гала-концерту, який до слова, був космічно круто організований за ніч і пів дня, співпала з днем народженням НУВГП, що додало заходу ще більше символічності.

«Золота осінь» – не змагання, а можливість проявити себе, тому і перших місць, переможців і переможених, теж не було. Усі, хто потрапив з відбіркових турів до Гала-концерту, автоматично перейшли зі статусу «учасник» в статус «лауреат».

Варто також відзначити, що організатори чітко усвідомлюють відмінність розваг, дискотек та інших недоцільних на час війни заходів від студентської творчості, тому фестиваль носив також і національний і патріотичний характер.

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування