Змагання з настільного тенісу у залік ХХІІІ спартакіади НУВГП

12 жовтня 2021 року в спортивному корпусі НУВГП відбулись змагання з настільного тенісу в залік ХХІІІ Універсіади НУВГП. В змаганнях брало участь 8 інститутів, в загальній кількості 36 учасників.

Після річної перерви, яка була пов'язана з пандемією – змагання були відновлені. Спортсмени нарешті змогли проявити свої вміння та навички, які набули на тренуваннях.

Більшість складів команд були сформовані зі студентів І та ІІ курсів. 5 команд з 8 були приблизно на однаковому рівні, і тому за 1 місце була запекла та цікава боротьба. Змагання проводились по коловій системі.

Отже, переможцями цьогорічної Універсіади з настільного тенісу стала команда ННІАЗ, яка не програла жодної гри та набрала 14 очок. Склад команди: Приходько Владислав, Поддубецький Владислав, Кречко Ірина, Тимощук Ярослав та Добринська Анастасія.

ІІ місце посіла команда ННІЕМ, яка поступилася лише переможцям та ще одній команді. В результаті набрала 12 очок. Склад команди: Бойченко Володимир, Клюйко Богдан, Гордійчук Софія та Крупко Роман.

ІІІ місце посіла команда ННІБА, яка теж програла 2 гри і набрала 12 очок, але програла команді ННІЕМ. Склад команди: Гурич Назар, Зисько Святослав, Мамчур Анна, Торгун Даниїл та Бронська Валерія.

ІV місце відповідно посіла команда ННІАКОТ, V місце - ННІОЗ, VI місце – ННМІ, VII місце – ННІП та VIII місце – ННІВГП.

Кращим гравцем змагань була визнана студентка ННІАЗ Кречко Ірина (ЗВК-41), яка під час змагань не програла жодної особистої гри, з 7 зустрічей – 7 перемог.

Віталій ПІНЧУК,
кафедра фізичного виховання

 

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування