Змагання з настільного тенісу НУВГП

23-24 квітня у спортивному корпусі в залі для тенісу настільного відбулася відкрита особиста першість НУВГП серед юнаків та дівчат. В змаганнях взяли участь 28 учасників (11 дівчат та 17 юнаків).

Першими змагання розпочали дівчата. Вони грали 23 квітня спочатку в підгрупах, з трьох партій до двох перемог, а потім у фіналі, з п’яти партій до трьох перемог. Переможницю було видно не відразу, інтрига трималася до кінця змагань. Отож, 1 місце у запеклій боротьбі здобула студентка 1 курсу ННІОЗ Киричик Олеся. Це були її перші в житті такого рівня змагання і неоціненний досвід. 2 місце посіла студентка 3 курсу ННІБА Бронська Валерія. Вона, до речі, в минулому році на цих же змаганнях була третьою. І 3 місце виборола студентка 3 курсу ННМІ Березнюк Діана. Трішки не вистачило до призового місця ще одній талановитій спортсменці, студентці 1 курсу (інт.) ННІЕМ Пугач Катерині, яка посіла 4 місце, але достойно боролася.

Наступного дня, 24 квітня, відбулися змагання серед юнаків. Їх було 17 чоловік. Вони грали у чотирьох підгрупах по 4 спортсмени, а в одній було 5 чоловік. Грали спочатку по колу у своїх підгрупах з трьох партій. Тоді тенісисти, які посіли перші місця, у своїх підгрупах боролися вже за 1-4 місце. Відповідно ті, що посіли 2 місце, у своїх підгрупах змагалися за 5-8 місце і т. д.

В цьому році вперше ми запросили підрозділи взяти участь у наших змаганнях. І недаремно. Адже переможцем змагань став студент 3 курсу Економіко-технологічного коледжу, а в планах наш майбутній студент, Ковальчук Владислав. 2 місце посів студент 2 курсу ННІБА Курач Дмитро. 3 місце виборов студент 4 курсу ННІКІТІ Ковальчук Андрій. Варто також відмітити молодого та перспективного першокурсника ННІАЗ Прокоф'єва Даниїла, якому трішки не вистачило до призового місця, і він посів 4 місце.

Ігри були цікавими, інтригуючими та насиченими. Студенти отримали безліч позитивних емоцій та натхнення на майбутні тренування.

Ще раз вітаємо переможниць і переможців змагань та бажаємо подальших успіхів та перемог.

Ірина БІРУК,
кафедра фізичного виховання


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування