«Завтра.UA» - реалізація твоїх можливостей

11 листопада 2021 року в онлайн-форматі відбулась презентація 16-го конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду В. Пінчука, до участі у якій долучилися зацікавлені студенти всіх ННІ університету.

Ксенія Косюк та Софія Єфімчук, стипендіатки від НУВГП останніх двох років, ознайомили присутніх з умовами участі у конкурсі, етапами відбору робіт, особливостями оформлення і подання пакету супровідних документів, а головне – з реальними можливостями, які відкриваються для переможців програми. Було цікаво та корисно почути від них про особистий досвід участі у конкурсі. Також стипендіатки звернули увагу присутніх  на головні критерії відбору конкурсантів –  оригінальність наукових ідей та досліджень, участь та підтримку різних соціальних проектів та ініціатив.

Також представниками сектору наукової роботи студентів було надано узагальнену інформацію про стипендіатів програми «Завтра.UA» від НУВГП за 15 років її існування,  активність студентів інших ЗВО у програмі, найбільш популярні наукові напрямки, за якими подаються роботи.  

Фінансова підтримка у вигляді стипендії розміром 2240 грн. упродовж року, можливість долучитися до участі у форумах, літніх таборах, тренінгах, майстер-класах, навчитися працювати у команді, розробляти та реалізовувати соціальні та бізнес-проєкти – все це гарантовано переможцям конкурсу.

Нагадуємо, що прийом заявок на участь у конкурсі стипендіальної програми «Завтра.UA» триває на сайті https://zavtra.in.ua до 30 листопада 2021 року.

 Сектор наукової роботи студентів

 

Читайте нас також: 

               

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування