Засідання Ради молодих учених

В понеділок, 20 лютого 2023 року в місті Київ у змішаному форматі відбулось засідання Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

На початку засідання з вітальним словом до учасників звернувся Міністр освіти і науки України – Сергій Шкарлет, який відзначив високі показники результативності роботи РМУ при МОН за попередню каденцію, наголосив на важливості молодих учених у формуванні та реалізації державної політики у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності.

Основними питаннями Порядку денного були оновлення складу Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України (РМУ при МОН), затвердження звіту РМУ при МОН за 2020-2022 рр., обрання керівного складу та затвердження Президії РМУ при МОН України.

Відповідно Положення про Раду молодих вчених при МОН за результатами засідання обрали керівний склад та затвердили Президію РМУ при МОН. Секретарем ради обрали Ірину Оплачко, к.е.н., доцента кафедри Національного університету водного господарства та природокористування, члена РМВ НУВГП.

У завершальній частині засідання було розглянуто пропозиції щодо організаційно-комунікативних змін у діяльності РМУ при МОН.

Вітаємо Ірину Оплачко та бажаємо наснаги для реалізації нових проєктів й ініціатив, спрямованих на підтримку і розвиток наукової та науково-технічної діяльності молодих учених України!

Рада молодих вчених НУВГП


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування