Запрацювала Школа молодого викладача

07 лютого 2024 року на базі ННІ кібернетики, інформаційних технологій та інженерії  запрацювала Школа молодого викладача. Відбулася перша міжкафедральна зустріч  молодих викладачів  – Гаврилюка Максима, Бойчури Михайла та Сидора Андрія з наставниками школи.

На занятті  були представлені візія та цінності Школи молодого викладача, план зустрічей на 2 семестр 2023-2024 н.р. Розглянуті методи та прийоми щодо налагодження комунікації зі студентським колективом, визначення лідера у групі, вміння співробітництва із лідером та групою. Обговорювалися різні види взаємостосунків між молодим викладачем та здобувачами освіти. Презентовано виставку посібників та книг на тему «Успішне проведення заняття у закладі вищої освіти». В організації зустрічі брали участь працівники наукової бібліотеки НУВГП.

Ініціаторами започаткування Школи молодого викладача виступило керівництво ННІ КІТІ і викладачі  кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики. Очолює Школу молодого викладача Ольга Юзик, доктор педагогічних наук, професор кафедри  КТЕК.

Візія Школи молодого викладача –  надання допомоги молодим викладачам у всесторонній професійній реалізації себе: ознайомлення з новими формами та методами навчання, професійні настанови щодо планування вебінарів та участі у майстер-класах з методики роботи зі здобувачами вищої освіти, навчання організації науково-дослідницької роботи молодих викладачів та активне залучення їх до проєктних груп із розробки нових проєктів.

ШМВ передбачає організацію зустрічей із провідними фахівцями – академіками НАН України, докторами педагогічних наук, авторами та розробниками трендових підручників  та посібників із педагогіки та методик викладання фахових дисциплін, вчителями-методистами, заслуженими працівниками освіти України, провідними фахівцями ІТ-галузі.

Тетяна БАБИЧ,
кафедра комп'ютерних технологій та економічної кібернетики


 

Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування