З Днем знань

Шановні  студенти та  колеги!

Щорічно в перший день осені ми відзначаємо День знань. Лави нашого університету, як і  сотень інших, поповнять  першокурсники. На жаль, в 2023 році це свято знову відбувається у воєнний час. Але навіть під час війни студенти продовжують навчатися, а викладачі – викладати: очно, дистанційно, у змішаному форматі.  Наш університет і під час воєнних дій  впевнено крокує вперед, реалізовуючи свої основоположні принципи: забезпечення якісної освіти європейського зразка, втілення у життя волонтерських проєктів та суспільно знакових ініціатив, дотримання усіх заходів безпеки, доброчесність з боку студентів  та викладачів.

Адміністрація університету чітко усвідомлює всі ризики, пов’язані з навчальним процесом, проте хочу запевнити, що ми дотримуємось усіх вимог та рекомендацій МОНУ, дбаємо про те, щоб навчальний процес був для вас комфортним і безпечним. Маємо достатню кількість затверджених експертною комісією укриттів, наш персонал знає алгоритм дій під час екстрених ситуацій, таких як повітряна тривога, і ми готові до навчання.

Саме нам із вами після перемоги над росією треба буде відбудовувати країну, піднімати її економіку, тому всі учасники навчального процесу повинні докласти максимум зусиль для підготовки покоління високоякісних фахівців, кожен зі свого боку. Головне завдання студентів – навчатися,  здобувати знання та прислухатися до порад викладачів.  Початок нового навчального року – старт боротьби за знання, за високі результати, за вірних друзів, за подолання нових висот.

В новому начальному році бажаю сили й незламності, натхнення та наснаги. Життя продовжується і кожен  з нас має виконувати свою функцію у  навчальному процесі. Все обов’язково буде добре.

Разом, спільними зусиллями наближаємо перемогу України над ворогом. Миру нам всім.

Віктор МОШИНСЬКИЙ,
ректор НУВГП


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

   

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування