З Днем працівників водного господарства!

День працівників водного господарства — професійне свято України. Відзначається щорічно у першу неділю червня. Цього року  в екологічному календарі свято припадає  на 5 червня.

Водне господарство України тісно пов’язане з усіма галузями народного господарства, а водогосподарська галузь є предметом особливої уваги не лише держави та її керівництва, а й  пересічних  громадян. Адже кожен з нас добре знає і усвідомлює цінність  води.

Вода —  це життя, безцінний природний  ресурс, значення якого в сучасному світі зростає з кожним днем. Впродовж десятиліть НУВГП  є  провідним закладом з підготовки фахівців водогосподарського профілю. Наш  колектив вносить свій вклад у підготовку вискококваліфікованих фахівців цієї галузі, передаючи теоретичні знання,   уміння  організації,  планування й управління водним господарством.

Саме наші випускники займаються вирішенням проблем водогосподарської галузі, забезпечують  стале водокористування, охорону водних об’єктів, захист територій від шкідливої дії вод тощо. А  науковці    працюють над запровадженням  нових, ефективних  методів  управління водними ресурсами, розробляють сучасні технології їх використання та охорони.

 У цей день зичу вам мирного неба,  незламного духу, впевненості у собі та в Україні. Вперед до Перемоги кожен на своєму місці!

Віктор МОШИНСЬКИЙ,
ректор НУВГП


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування