З Днем науки

Шановні науковці, дорогі друзі та партнери! Вітаю вас із Днем науки в Україні!

Вкотре дякую, що ви активно продовжуєте працювати, незважаючи на жахливі реалії сьогодення. Завдяки вашій наполегливій праці, діяльності наукових лабораторій і гуртків, організації та проведенню низки наукових заходів, виконанню госпдоговірних та держбюджетних тематик, участі в грантових і стипендіальних програмах суттєво примножується науковий потенціал нашого ЗВО.

За результатами 2022 року наш університет посів 40-е місце в щорічному рейтингу за показниками даних наукометричної бази «Scopus». Завдяки нашим спільним зусиллям навіть в складних умовах воєнного стану нам вдалося піднятися на 6 позицій порівняно з минулим роком. Це наша спільна кропітка праця, за що я неабияк Вам вдячний.

Як відомо, фундамент економічного зростання держави становить розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяльності і впровадження новітніх технологій. Водночас, це запорука інтелектуального потенціалу нації, підгрунтя формування її майбутнього, головний рушій соціальної єдності. Розвиток науки нині особливо актуалізується, адже у всіх сферах життєдіяльності людини і суспільства утверджуються загальноцивілізаційні цінності, відбувається процес євроінтеграції України.

Відтак, зичу вам вагомих успіхів, невичерпної енергії, натхнення в професійній діяльності, міцного здоров’я, миру і творчої наснаги. Нових вам досягнень задля добробуту українського народу та процвітання України. 

Тримаймо гідно й надалі науково-освітянський фронт і пам’ятаймо, що від наукового потенціалу кожного з нас залежить рівень і перспективи розвитку НУВГП в цілому. Дякуємо ЗСУ за надану можливість працювати.

З вірою в Перемогу –
ректор Віктор МОШИНСЬКИЙ


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування