Ювілей автотранспортного фахового коледжу

У ці червневі дні виповнюється 60 років з створення відокремленого структурного підрозділу “Рівненський автотранспортний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування”.

Навчально-науковий механічний інститут  НУВГП щиро  вітає колектив зі славним ювілеєм. До цієї знаменної дати ваш навчальний заклад ішов дорогою наполегливої праці багатьох поколінь досвідчених, творчих, талановитих педагогів. Це був непростий шлях утвердження своїх принципів, пошуків, звершень, зростання та примноження здобутків. здійснює велику роботу у сфері духовного відродження української нації.

Летіли роки, змінювалися назви, програми, книги, обличчя викладачів і студентів, але незмінною залишалася основна мета - підготовка висококваліфікованих фахівців автомобільнеої галузі. Педагогічний колектив протягом десятиліть зберігає унікальний освітній потенціал і багаторічні традиції, продовжує давати молоді освіту вищого ґатунку і виховує патріотів нашої країни. І сьогодні коледж відіграє вагому роль у підготовці висококваліфікованих працівників.

З нагоди ювілею прийміть побажання творчої наснаги й успіхів!  Зичимо великого натхнення, невтомного прагнення до пізнання та успіхів у Вашій роботі! Ми переконані, що і надалі коледж будете зберігати та примножувати свої традиції та робити достойний вклад у розвиток освіти та держави.

Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!

Колектив НУВГП


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування