XXIV Універсіада НУВГП з настільного тенісу

Не дивлячись на складний час, спортивне життя в університеті вирує. Так, днями у спортивному корпусі НУВГП відбулись змагання з настільного тенісу в залік ХХІV Універсіади НУВГП. В змаганнях брали участь команди восьми інститутів, в загальній кількості 31 учасник.

Змагання проводились за коловою системою. Спортсмени відстоювали честь своїх інститутів, проявляючи свої вміння та навички, які набули на тренуваннях. Якщо в минулому році більшість складів команд були сформовані зі студентів І та ІІ курсів, то в цьому році більшістю був І та ІV курси. Запекла та цікава боротьба точилася серед 4 команд університету. До останнього туру було невідомо, хто ж посяде почесне 1 місце.

А переможцями цьогорічної Універсіади з настільного тенісу стала команда ННІАКОТ, яка набрала 13 очок з 14 можливих. Склад команди: Мельник Руслан, Лещук Владислав, Панасюк Катерина та Ковальчук Андрій.

ІІ місце посіла команда ННІБА, яка поступилася переможцям з рахунком 2:1. В результаті набрала також 13 очок. Склад команди: Гурич Назар, Полюхович Роман, Мамчур Анна та Зисько Святослав.

ІІІ місце посіла команда ННІОЗ, яка програла лише командам, що посіли 1 та 2 місце відповідно та набрала в сумі 12 очок. Склад команди: Ільницький Владислав, Ільчук Владислав, Момотюк Віра та Левчук Роман.

Цікаво, що команда ННМІ посіла ІV місце, при цьому вигравши у переможців, команди ННІАКОТ, з рахунком 2:1, і також набрала 12 очок, поступившись командам ННІБА та ННІОЗ, 0:3 і 0:3 відповідно. V місце посіла команда-минулорічний переможець - ННІАЗ, VI місце - ННІЕМ, VII місце - ННІВГП та VIII місце - ННІП.

За підсумками особистих зустрічей найкращим гравцем змагань серед юнаків було визнано студента 1 курсу ННІАКОТ - Мельника Руслана (ІСТ-11), який не програв жодної особистої гри.

Кращим гравцем змагань серед дівчат була визнана студентка 2 курсу ННІБА Мамчур Анна (МБГ-21), яка також не програла жодної особистої гри, з 7 зустрічей - 7 перемог.

Ірина БІРУК,
кафедра фізичного виховання


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування