Workshop «Бізнес-комунікації в умовах воєнного стану» у відповідь на виклики сучасності

13 травня 2022 року відбувся Workshop «Бізнес-комунікації в умовах воєнного стану», організований у співпраці кафедри маркетингу та кафедри обліку і аудиту Національного університету водного господарства та природокористування.

Тема воркшопу виявилась надзвичайно актуальною, враховуючи запровадження воєнного стану в Україні та особливі в цей час умови діяльності бізнесу, необхідність володіння і використання персоналом у роботі певних навичок і вмінь. В онлайн-заході взяли участь близько 70 учасників.

Для участі у воркшопі запросили представників компанії «РЕНОМЕ Комфорт» та групи компаній «ІТ Штурман». Метою заходу було ознайомитись з особливостями використання українських програмних продуктів для роботи з аналітично-обліковою інформацією та управління взаємовідносинами з клієнтами, також планували вивчити практичні інструменти підготовки якісних презентацій бізнес-ідей.

Анна Пономаренко, маркетологиня компанії «РЕНОМЕ Комфорт», надала рекомендації щодо особливостей роботи з сервісами canva та figma при формуванні презентацій, комерційних пропозицій, графіків, звітів, публікацій у соціальних мережах тощо. Також Анна надала загальні рекомендації при підготовці презентаційного матеріалу і представила сервіси для пошуку й обробки зображень, роботи з креативом, продемонструвавши роботу з ними. Доповідь спікера зацікавила всіх учасників, які запитували про використання різних сервісів та їх переваги.

Галина Ярмоліна, фахівець з інформаційних технологій групи компаній «Штурман», розказала про відмову свідомого українського бізнесу від російської продукції в ІТ, перехід українських компаній на використання вітчизняних продуктів. Спікером було розглянуло альтернативи поширеній до останнього часу російській бухгалтерській програмі 1С, а саме українські продукти – IT-Enterprise, Bookkeeper, «Дебет Плюс», «Діловод», «MASTER: Бухгалтерія», Finmap, IS-Pro. Галина вказала українські і міжнародні CRM-рішення, які достойно замінять російські Bitrix24, amoCRM, ReteailCRM та ін. Дискусія учасників, яка розв’язалась у чаті google.meet, щодо використання того чи іншого ПЗ засвідчила актуальність теми ПЗ.

На закінчення заходу – подяки спікерам і організаторам від учасників онлайн-події і побажанням нових зустрічей з актуальних тем.

Наталія ПОЗНЯКОВСЬКА,
завідувачка кафедри обліку і аудиту

Мар’яна МАЛЬЧИК,
завідувачка кафедри маркетингу


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування