Вишеградська літня школа

Студентка нашого університету Скрипчук Вікторія виборола участь у навчанні Вишеградської літньої школи (VSS) – це проект, який протягом 20 років формує та навчає покоління молодих громадян Вишеградської групи та сусідніх країн. Протягом багатьох років Вишеградська літня школа стала не лише платформою для поглиблення знань і вдосконалення міжкультурних компетенцій, але й важливим інструментом інтеграції молоді з регіону.

Можливість обговорити найважливіші теми зі студентами, послами, міністрами, представниками Європейського Союзу та відомими інтелектуалами дозволила більш об’єктивно оцінити ситуацію та дала кожному можливість краще дізнатися думки та мотивацію партнерів. Досі ми могли співпрацювати та приймати: Нормана Девіса, Мануеля Лоффа, Андреа Пето, Майкла Жантовського, Жана П’єра-Деру, Павла Фішера.

20-й випуск цієї унікальної та популярної програми у Вишеградській групі дозволить іншій групі з 30 молодих спеціалістів та молодих лідерів зустрітися з європейськими експертами та інтелектуалами, розширити свої знання, обмінятися ідеями, досвідом та думками. Цьогорічний випуск особливий для всіх залучених сторін. Вперше ми представляємо сегмент, зосереджений на обміні досвідом Вишеградської групи з переходу на Балканський регіон.

Програма, як і в попередніх випусках, була розділена на два сегменти: бізнес та інновації та культурна спадщина, які здаються далекими, але поєднані разом дають можливість створити інноваційний та відповідальний підхід до поточного соціального ландшафту. Лабораторії, якими керують експерти (Олександра Przegalińska, Jonathan Goodacre) буде зосереджено на обміні думками, отриманні знань та консультаціях з власними ідеями учасників. Ми сприятимемо розробці нової оптики, а також формуванню учасників – лідерів-початківців V4 та сусідніх країн.

Протягом 10 днів лекцій, воркшопів, тренінгів та навчальних візитів учасники працюватимуть (у групах та індивідуально) над своїми короткими презентаціями, які відбудуться в останній день під час закритого формату «Visegrad Ted-ex Talks».

Запрошуєм кафедри до співпраці у грандах програми Еразмус, Горизонт, Вишеградський фонд, План відновлення України (https://recovery.gov.ua/).

Петро СКРИПЧУК,
кафедра менедженту


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування