Всеукраїнський галузевий науково-практичний семінар

В конференц-залі університету відбувся Всеукраїнський  галузевий  науково-практичний семінар «Навчально-наукові реальності у час війни: український досвід та європейський аналіз».

Організатори заходу: ННІП НУВГП, ГО «Науково-методологічна комісія з журналістики та інформації», Науково-методична  комісія з соціальних наук та журналістики МОН, Національне агентство забезпечення якості освіти та Рівненська обласна організацією Національної спілки журналістів України.

В заході, окрім НУВГП,  взяли участь представники НАЗЯВО, Київського національного університету, Українського католицького університету, Національного університету «Львівська політехніка», Тернопільського національного педагогічного університету, Сумського державного університету, Львівського  національного університету Національного університету «Запорізька політехніка», Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», Маріупольського державного університету, Національного авіаційного університету та інших закладів вищої освіти України. Всього біля шестидесяти представників ЗВО.

З вітальними промовами до учасників семінару звернулися ректор Віктор Мошинський та директор ННІП Валерій Цимбалюк. З  доповідями виступили голова ГО «Науково-методологічна комісія з журналістики та інформації» Володимир Різун, голова Національного агентства із забезпечення якості освіти Андрій Бутенко, голова НМК з соціальних наук та журналістики МОН Надія Зелінська, голова ГЕР НАЗЯВО зі спеціальності 061 «Журналістика» Вікторія Бабенко та інші.

Впродовж двох днів  учасники семінару, як очно так і за допомогою онлайн-платформи GoogleMeet. обговорювали  шляхи вдосконалення освітніх програм та їх акредитацію, проаналізувавши український та європейський досвід;  виклики сучасної соціокомунікативістики та журналістикознавства; поділилися досвідом організації навчального процесу на факультетах та кафедрах під час воєнного стану, обговорили  співпрацю стейкхолдерів, науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти у час війни.

Після робочої частини учасники семінару ознайомилися із унікальними експонатами креативних книг на  виставці  рівненської авторки артбуків, засновниці видавництва "Креативна книга" і голови громадської організації "Центр креативу", письменниці  і журналістки Олени Медведєвої.

Більше фото в Facebook

Наталія ПАРХОМЧУК,
відділ зв’язків із громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування