Всесвітній день води

«Ми пізнаємо цінність води лише коли колодязь пересихає» Бенджамін Франклін. Ця фраза вже дуже давно є одним із лозунгів нашого університету, та навіть розміщена на стеллі біля корпусу. Проте сьогодні, в Україні, вона актуальніша, ніж будь-коли, адже наші колодязі не «пересихають», а «крадуться» загарбником.

Друзі! Сьогодні у всьому світі відзначають День Води. Щороку звертаюсь до Вас в цей день святково, вітаю Вас та дякую за Вашу роботу, адже ми абсолютно точно кращий водогосподарський заклад вищої освіти України, а на мою скромну думку, то і світу. І цього року теж буду дякувати, незважаючи ні на що. Дякую усім вам, колеги, за Вашу щоденну працю, турботу та віру в майбутнє.

Ми вже розпочали навчальний процес і впевнений, що не зупинимо. Адже за свою, більш ніж 100-річну історію, а це період із двома світовими війнами, голокостом та пандемією, не було жодного року без випускників. Тож навчаємо та навчаємось, адже нам треба буде дуже багато кваліфікованих та освічених кадрів, щоб відбудувати країну після перемоги.

Окремо хочу подякувати усім нашим працівникам та колегам, які в умовах нинішньої війни створюють максимально можливий та посильний супротив ворогу – російській федерації. Серед нас солдати, воїни, захисники та захисниці, волонтери, інформаційний супротив, ми даруємо та жертвуємо і я впевнений що переможемо.

Щодня молюсь та щиро вірю в те, що вже в найближчі дні, а то і хвилини Українські збройні сили зможуть звільнити від окупації багатостраждальний Маріуполь та інші міста України, і люди нарешті зможуть випити чистої води, яку окупант у них відібрав.

Все буде Україна!

Віктор МОШИНСЬКИЙ,
ректор


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування