Візит Володимира Тарабари професора університету штату Мічиган (Іст-Лансінг, США) в НУВГП

За підтримки Fulbright Specialist Program в Національному університеті водного господарства та природокористування перебував Володимир Тарабара, PhD  (к.т.н.), професор факультету будівництва та інженерної екології університету штату Мічиган (Іст-Лансінг, США).

У рамках запланованої програми відбулася зустріч з в.о. ректора НУВГП Мошинським В.С.,  зустрічі з професорсько-викладацьким складом та аспірантами кафедр та викладачами Рівненського технічного фахового коледжу. Значна частина програми відбувалася на  кафедрі водопостачання, водовідведення та бурової справи за активної участі викладачів та завідувача кафедри Мартинова С.Ю.

Програма візиту включала  також лекцію для студентів «Мембрани і мембранні технології: фундаментальні основи та застосування у водопідготовці», лекцію для науково-педагогічних працівників «Методологія викладання основ водопідготовки для студентів та методологія підготовки аспірантів для дослідницької роботи». Проведені лекції  мали характер дискусій. Особливу зацікавленість зі сторони українських колег викликали оригінальні практики підготовки аспірантів для дослідницької роботи. На думку учасників зустрічей, такі візити закордонних колег є цінними і можуть стати основою для більш тісної співпраці та  обміну досвідом.

 Алла КУЧЕРОВА,
сектор грантової роботи НУВГП

Більше фото   

 

Читайте нас також: 

               

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування