Візит норвезьких колег в НУВГП

Професор Харша Ратнавіра, доцент Захар Малецький з Університету природничих наук (Норвегія) перебували з робочим візитом в Національному університеті водного господарства та природокористування.

В рамках запланованої програми візиту відбулися  зустрічі  з Мошинським В.С., в.о. ректора НУВГП, Савіною Н.Б., проректором з наукової роботи та міжнародних зв'язків.  

Закордонні колеги мали кілька коротких зустрічей-дискусій з  Мартинюком П.М., директором ННІ автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки, Ткачуком О.А., зав. кафедри міського будівництва та господарства, Колесник Т.М., зав. кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства, Кізєєвим М.Д.,  зав. кафедри теплогазопостачання, вентиляції та санітарної техніки, Мартиновим С.Ю., зав. кафедри водопостачання, водовідведення та бурової справи.

Під час візиту відбулися зустрічі робочої групи грантового проекту Water Harmony – Integration of Education, Research, Innovation and Entrepreneurship (Water Harmony-II extension  https://www.waterh.net/.

Лекції Харші Ратнавіри (Harsha Ratnaweera),  професора  Університету природничих наук (Норвегія),  на тему:  "Як подолати  нові виклики в водному секторі" та Захара Малецького (Zakhar Maletskyi), доцента  Університету природничих наук (Норвегія), на тему: "Методи очищення стічних вод в контексті циркулярної економіки: від видалення забруднюючих речовин до відновлення ресурсів"  зібрали велику аудиторію з професорсько-викладацького складу, аспірантів та студентів  ННІ водного господарства та природооблаштування, ННІ агроекології та землеустрою, ННІ будівництва та архітектури, ННІ автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки, Рівненського технічного фахового коледжу.

Колеги з Норвегії відвідали інноваційний підрозділ Інжинірингова лабораторія "НООСФЕРА" , лабораторію циклічних водних агроекосистем, створену за підтримки грантового проєкту TENOR: Towards the circular EcoNomy in Organic faRming  tenorproject.eu.

В рамках візиту відбулося урочисте вручення Харші Ратнавірі диплома “Почесний професор НУВГП“ за вагомий особистий внесок в розбудову міжнародного співробітництва та інноваційний розвиток Національного університету водного господарства та природокористування.

 Алла КУЧЕРОВА,
сектор грантової роботи НУВГП

Більше фото   

 

Читайте нас також: 

               

 

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування