VIVAT ACADEMIA!

28 вересня 2023 року виповнюється 108 років з дня заснування найбільшого закладу вищої освіти Рівного - Національного університету водного господарства та природокористування.

За свої роки існування університету прийшлося багато чого пережити: дві Світові війни, голодомор 1932-1933 рр., переїзд з   Києва до  Рівного, ковід... На початку 2022 року  заклад спіткало ще одне випробування: війна з росією. Університет не розгубився, згуртувався увесь його  колектив, студенти та  випускники. Продовжили працювати та навчатися, пішли воювати, волонтерити, допомагати на фронті.

Не дивлячись на складний період, університет надалі надає високоякісні освітні послуги, впроваджує інновації у навчанні, намагається зробити процес навчання максимально комфортним і зручним. Продовжує готувати  висококваліфіковані кадри для багатьох галузей економіки України, надає можливість фахового оволодіння спеціальностями та спеціалізаціями, створює студентам умови для оволодіння інноваційними й інформаційними технологіями, виховує студентів у національно-патріотичному дусі.

Вже незабаром, після Перемоги, Україна потребуватиме фахівців різних інженерних спеціальностей: будівництва та цивільної інженерії, агроінженерії, автоматизації, електротехнічних та комп'ютерно-інтегрованих технологій, водної інженерії та водних технологій, геології та гідрології, гідроенергетики, теплоенергетики та гідравлічних машин, гідротехнічного будівництва та гідравліки...

А тому саме зараз потрібно ще більше працювати, ще більше навчатися, нікому і ніколи не дозволяти себе зламати, постійно прагнути до успіху і підтримувати  високий статус улюбленого університету. З Днем народження НУВГП!

Віктор МОШИНСЬКИЙ,
ректор


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування