Вітаємо з Днем науки

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята –  Дня науки!

Наука значно полегшує наше життя, служить на благо людства і об'єднує людей в прагненні зробити світ кращим. Це свято дає нам можливість мобілізувати усі зацікавлені сторони навколо теми науки, за мир і розвиток – від державних діячів до  учнів шкіл.

Наука нерозривно пов’язана зі сферою освіти. Вони доповнюють одна одну, створюють симбіоз. Освіта забезпечує науку новими методами пізнання, а наука – інструментарієм для подальшого розвитку та вдосконалення. Навіть у воєнний час у вітчизняній  освіті  та  науці  відбуваються потужні трансформації та зміни.

Наша країна, і університет  зокрема, має величезний науково-освітній потенціал, відомий надбаннями талановитих учених, знаних у всьому світі.  Попри  війну, ми працюємо і навчаємось, творимо та розвиваємось. На жаль, третій навчальний рік  відбувається в умовах  воєнного стану. Але ми прикладаємо максимум зусиль,  аби це навчання було повноцінним та якісним, працюємо  над новими проєктами, науковими розробками, проводимо конференції, семінари, симпозіуми, захищаємо дисертаційні дослідження на здобуття наукових ступенів, публікуємо численні статті у журналах світового рівня, пишаємося перемогами науковців на престижних конкурсах.

Так , НУВГП посів 26 сходинку в міжнародному рейтингу HE Higher Education Raking-2024  серед 303 закладів вищої освіти; у  міжнародному  рейтингу  дослідницьких установ, складеним SCImago, наш університет на 18 сходинці з поміж 49 українських університетів, а за результатами участі в головних конкурсах наукових проєктів (міжнародних і вітчизняних) у 2023 році  НУВГП на 20-му місці серед ЗВО. І це достойний результат спільної праці!

Науковці університету активно беруть участь у реалізації різноманітних  ініціатив і проєктів, долучаються до роботи всеукраїнських та міжнародних конференцій, семінарів та тренінгів. Їх публікації цитуються вченими по всьому світу, а розробки та винаходити посідають чільне місце серед досягнень вітчизняної науки.

Дякую вам за   активність та  ініціативність. Зичу вам міцного здоров’я, творчості й наснаги, нових відкриттів. Саме завдяки науковим досягненням світ рухається вперед!

Віктор МОШИНСЬКИЙ,
ректор НУВГП


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування