Вітаємо Краська Богдана – стипендіата Рівненського міського голови!

Відповідно до розпорядження міського голови від 30.12.2021 № 1548-р «Про виплату в 2022 році стипендій міського голови студентам вищих навчальних закладів І–IV рівнів акредитації м. Рівне» призначено стипендію міського голови студенту І року навчання ІІ (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Інформаційні технології в бізнесі» спеціальності 051 «Економіка» Навчально-наукового інституту автоматики, кібернетики та обчислювальної техніки НУВГП.

Вітаємо Краська Богдана Володимировича з призначенням стипендії Рівненського міського голови на 2022 рік! Богдан у 2021 році з відзнакою  завершив навчання за освітньою програмою «Економічна кібернетика» спеціальності 051 Економіка, протягом чотирьох років відмінно навчався, брав активну участь у науковому та громадському житті кафедри комп’ютерних технологій та економічної кібернетики. У 2019–2020 навчальному році здобув диплом ІІ ступеня у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації “Економічна кібернетика” проведеного на базі Львівського національного університету імені Івана Франка, має наукові публікації.

Красько Богдан неодноразово нагороджувався грамотами, подяками та сертифікатами за успішну наукову та громадську діяльність, володіє хорошими організаторськими здібностями, сумлінно виконував обов’язки старости групи під час навчання за рівнем бакалавр, користується авторитетом серед студентів та викладачів.

Бажаємо успіху та майбутніх перемог!

 Олена ДЖОШІі,
кафедра комп’ютерних технологій та економічної кібернетики


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування