Вітаємо агрономів-магістрів з успішним захистом магістерських робіт

Випускники ОНП «Агрохімія і грунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія» успішно захистили магістерські роботи 26.05.2022. На захист вийшло 9 випускників цієї ОНП. Захист проходив у змішаному фформаті (очно та онлайн).

Рівень робіт - достатньо високий, науково-практичного спрямування. Тематика - різнопланова: від експериментального аналізу ефективності сучасних аагротехнолгіій та сучасних агрохімічних засобів, оцінювання агромеліоративного стану грунтів та розробки технологій віддтворення родючості грунтів до обгрунтування систем удобрення в умовах краплинного зрошення.

ДЕК працювала відповідально, очолював комісію академік наАН України, доктор сільськогосподарських наук, професор, радник директора Інституту сільського господарства Західного Полісся НААН Польовий Володимир Мефодійович, який є головою ради роботодавців спец. «Агрономія» у НУВГП. До складу комісії увійшов наш партнер-роботодавець, директор агропідприємств «Дедденс Агро», «Ріттер Біо Агро», «Кунівське» Щербачук Віктор Миколайович, гарант ОНП «Агрохімія і грунтознавство»,  доктор сільськогосподарських наук, професор Веремеєнко Сергій Івванович, завідувачка кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства, кандидат сільськогосподарських наук Колесник Тетяна Миколаївна, заступниця зав. кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства, кандидат сільськогосподарських наук, доцент  Олійник Оксана Олексіївна та кандидат сільськогосподарських наук, доцент Солодка Тетяна Миколаївна.

Вітаємо наших випускників з підтвердженням свого фаху та права на здобуття ОР магістр за ОНП «Агрохімія і грунтознавство» спеціальності 201 «Агрономія»!

Колектив ННІАЗ


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування