Вісник НУВГП

Шановні колеги!

Збірник наукових праць «Вісник Національного університету водного господарства та природокористування. Серія “Економічні науки”» (ISSN 2306-5478) отримав позитивну оцінку та проіндексований в базі даних Index Copernicus за 2021 рік.

ICI Journals Master List - це міжнародна  індексаційна база наукових журналів, в рамках якої щорічно, впродовж майже 20 років, оцінюються заявлені періодичні видання. Умовою позитивної індексації є позитивний результат багатомірної параметричної оцінки, що базується на більш як 100 критеріях. Процес оцінки  безкоштовний, на нього можуть податися всі журнали, що зареєстровані в базі даних ICI World of Journals.

Основною умовою індексації є дотримання редакціями принципу прозорої діяльності та підтвердження надання надійних редакторських послуг. Журнали, що відповідають формальним критеріям та попереднім умовам індексації, отримують ICV (Index Copernicus Value), що є діючим впродовж одного року та є показником рівня розвитку наукових журналів.

База даних ICI Journals Master List використовує авторську методику розвитку журналів - ICI Publishing Stars. З її допомогою можна виміряти досягнення редакційних колегій наукових журналів в тих функціональних областях, які впливають на збільшення швидкості поширення журналу та його цитованість.

Паспорт та ICV Вісника Національного університету водного господарства та природокористування. Серія «Економічні науки» за 2019-2021 роки можна переглянути за посиланням: https://journals.indexcopernicus.com/search/details?id=66411 

Принагідно нагадуємо, що розпочався прийом статей у ювілейний 100-й випуск збірника.

Вимоги до змісту та оформлення статей наведені на сайті видання: http://visnyk.nuwm.edu.ua/index.php/econ

Статті просимо надсилати на електронну адресу збірника: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 Редколегія


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування