Відзначення Міжнародного дня студента  

Щорічно 17 листопада у світі відзначається Міжнародний день студента, свято молодості та життя. Традиційно це свято відзначають і в стінах Національного університету водного господарства та природокористування. Цьогоріч подія зібрала в одному залі студентів українців та іноземних студентів, представників різних країн, які навчаються за різними спеціальностями.

На заході були присутні ректор НУВГП Віктор Мошинський, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Наталія Савіна і весь колектив Центру міжнародного співробітництва та освіти на чолі з Ігорем Тимощуком.

Особливим гостем даної події став очільник м. Рівне, вельмишановний міський голова Олександр Третяк.

З вітальним словом до студентства звернувся ректор, побажавши їм жаги до знань та нових звершень. Наталія Савіна, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків, в свою чергу підкреслила важливість студентських років в житті кожної людини, закликала студентів цінувати цей час та активно брати участь не лише в навчальному процесі, а й в соціально-культурному житті університету.

Олександр Третяк звернувся до студентів з вітальним словом на українській та англійській мовах, поділився приємними спогадами про свої роки студентства та досвідом волонтерства в країнах Африки, де в нього була можливість побувати.
Олександр Віталійович ініціює проект для молоді «Живи, навчайся, працюй у Рівному», який спрямований на те, щоб науково-освітній та культурний потенціал нашого міста почував себе комфортно в ньому і мав бажання та можливості жити і творити на благо рідного міста.

Захід, організований відділом роботи з іноземними громадянами, на чолі з його начальником Владиславом Солодким, мав на меті об’єднати молодь з різних країн задля налагодження міжкультурної комунікації та дружби, а також познайомити студентів з концепцією грантового проекту INTERADIS, який реалізується в університеті за підтримки Європейського Союзу Erasmus+.

Під час свята всі присутні мали можливість дізнатися більше про культуру студентів представників різних країн, деякі особливості та труднощі, з якими вони зіштовхнулися під час навчання в Україні та поспілкуватися в неформальній обстановці.

Олександр Третяк активно брав участь у діалозі зі студентами, зокрема цікавившись їхніми враженнями від нашого міста, а також люб’язно нагадав про наближення новорічних свят і запросив всіх до активного відпочинку на площах Рівного.

Вікторія СВИРІПА,
відділ міжнародних зв’язків

Більше фото у 

 

Читайте нас також: 

               

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування