Відкритий клубний чемпіонат України з тенісу настільного

07-10.12.2023 року в селі Андріївка, Львівської області, проходив перший тур першої ліги відкритого клубного чемпіонату України з тенісу настільного серед чоловічих команд сезону 2023-2024 рр.

В змаганнях взяло участь 8 команд: команда Рівненської області, «Запорізька Скеля» (м. Запоріжжя), команда «Бустер» (м. Харків), команда ДЮСШ-23 (м. Київ), НУ «Львівська Політехніка» (м. Львів), КНТ «Авіаційна» (м. Кропивницький), «МДЮСШ» (м. Вінниця), команда «ДЮСШ-23-Ракетка-2» (м. Київ).

За сумою набраних очок команда Рівненської області в тяжкій боротьбі посіла друге місце. В складі команди Рівненської області були – старший викладач кафедри фізичного виховання, кандидат в майстри спорту України та тренер команди Пінчук Віталій Федорович і студент першого курсу ННІБА, групи БЦІ-15 Войдюк Богдан.

Змагання проходили за коловою системою. Восени 2024 року відбудуться ще два тури, в яких будуть визначені переможець та призери чемпіонату. Команда, яка за найбільшою сумою набраних очок займе перше місце – стає чемпіоном України та в наступному сезоні буде грати у вищій лізі, команда ж, яка займе друге місце – стає призером України та буде грати перехідний матч з командою вищої ліги, яка займе передостаннє місце.

Віталій ПІНЧУК,
кафедра фізичного виховання


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування