Відбувся захист магістерських робіт випускників спеціальності 201 «Агрономія» НУВГП.

Комісія у затвердженому складі працювала згідно розкладу 22 грудня 2021 року.

Магістерські роботи, представлені до захисту, пов’язані з дослідженнями впливу традиційних та альтернативних систем удобрення, прийомів удобрення на продуктивність та якість продукції різних сільськогосподарських культур; дослідженнями впливу стимуляторів росту рослин, мікродобрив за різних прийомів внесення на продуктивність та якість різних сільськогосподарських культур; розробкою комплексів заходів з раціонального використання ґрунтів  та високопродуктивних систем землеробства господарств.

Усі члени комісії об’єктивно та кваліфіковано оцінювали якість завершених студентами магістерських робіт та їх захист, доброзичливо та одночасно вимогливо ставились до студентів. Стиль роботи комісії був діловим, принциповим, оцінка магістерських робіт здійснювалась без особливих розбіжностей.

Результати захисту магістерських робіт свідчать, що досягнуто високого рівня загальної та професійної підготовки магістрів.

Вітаємо вас, наші дорогі випускники! Перегорнуто нову сторінку. І перед вами чистий аркуш. Знаємо, ви заповните його без помилок, так, як учили ваші наставники. Нехай здобута професія стане надійною опорою в житті! Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане наша держава. Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Вам щастить у нових звершеннях!

Тетяна СОЛОДКА,
кафедра агрохімії, ґрунтознавства та землеробства


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування