Відбудова України через синергію університетів та територіальних громад

Сьогодні в Києві, у Київській школі економіки відбувся перший захід в межах пілотного проєкту співпраці між Альянсом українських університетів та громадами задля відбудови України, а саме освітній форум «Відбудова України через синергію університетів та територіальних громад». Мета проєкту – сприяти формуванню самозарадності у громадах, ефективнішому врядуванню та залученню кваліфікованих експертів для місцевого розвитку.

В межах заходу відбулось кілька важливих панельних дискусій за участі ректорів й експертів з Альянсу Українських Університетів, представників державного сектору, а також делегатів від обраних дванадцятьох пілотних територіальних громад в яких будуть реалізовувати проєкт «Посилення спроможності громад для відбудови через пілотування їхньої взаємодії з університетами».

У одній з таких взяв учать і наш ректор Віктор Мошинський. Розмовляли про посилення синергії українських університетів та місцевих територіальних громад через переосмислення  інструментів соціально-економічного розвитку.

Учасники заходу також напрацьовували дієві механізми залучення експертизи освітніх закладів для відбудови України та обговорювали посилення співпраці українських університетів і місцевих територіальних громад.

Окрім того, в межах заходу, сторони обговорили перспективи спільних дій у найближчому майбутньому та підписали Меморандум про співпрацю.

Нагадуємо, що даний проєкт реалізується Альянсом Українських Університетів за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування