V Фестиваль креативних індустрій

У суботу в Рівному стартував V Фестиваль креативних індустрій.

І уже вдруге гранд-подія фестивалю відбувалась в стінах Національного університету водного господарства та природокористування, а основна локація – внутрішній двір навчального корпусу № 1. Головним організатором стала дружня нам ГО «Платформа взаємодії Простір», хоча у якості партнерів, спонсорів та організаторів, здається, стала чи не половина компаній Рівного.

Внутрішній двір на день став осередком креативу, адже свої локації там отримали представники місцевого креативного бізнесу, а на сцені виступали топ-підприємці та спікери з усієї України. Відкрили захід міський голова Олександр Третяк, заступник голови ОДА Сергій Гемберг, ректор НУВГП Віктор Мошинський та член правління ГО «Платформа взаємодії Простір» Олена Білик.

Протягом дня на сцені відбулось 6 панельних дискусій, серед яких «Освіта. Креативність та освіта: чому це має значення?», «Культура. Культурні продукти на перетині індустрій», «ТехнОЛогії. ІТ як стиль життя», «Простори Комбінація архітектури та спільнот», «Творці. Творити своє. Очікування vs реальність?» та «Креативні індустрії. Ті кого не спинити!».

Закінчилось свято креативу абсолютно унікальною для Рівного подією, колаборацією трьох різних мистецьких напрямів на 1 сцені: «Перформативне шОу. Поєднання світла, музики та вуличного танцю». На сцені заспівав гурт Folknery, біля сцени станцювали шоу-балет No Name, а стіни нашого корпусу заграли барвами від світлового шоу VJ CUBE.

Окрім того, в стінах університету також протягом дня відбулась низка воркшопів, а на літній естраді парку серія творчих зустрічей. Це був лише перший день фестивалю, який завершиться 11 вересня. Детальний план подій фестивалю ви можете знайти за посиланням.

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування