Успішний захист бакалаврів з маркетингу НУВГП - 2022

30 червня закінчився дводенний марафон по захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт студентів спеціальності 075 «Маркетинг» навчально-наукового інституту економіки та менеджменту. Два дні поспіль за трибуною Платформи взаємодій «Простір» майбутні маркетологи гідно, впевнено та сміливо відстоювали свої дослідження, ідеї та пропозиції. В цьому їм допомогли їх керівники – досвідчені та високопрофесійні викладачі кафедри маркетингу.

Тематика кваліфікаційних робіт була актуальною та відповідала реаліям сьогодення: digital маркетинг, SMM маркетинг, SEO, технології таргетингу, вплив пандемії та воєнного стану на різні сфери бізнесу та ін. Виступи студентів були на найвищому професійному рівні. Бакалаврські роботи не лише містили ґрунтовні маркетингові дослідження та аналіз, а й практичне спрямування розроблених рекомендацій, чим викликали жваву дискусію та цікаві запитання членів екзаменаційної комісії, на які бакалаври давали аргументовані, змістовні відповіді.

Кафедра маркетингу Національного університету водного господарства та природокористування вітає бакалаврів із яскравим захистом кваліфікаційних робіт, успішно зданим іспитом на самостійність, наполегливість та професіоналізм!

Зичимо Вам так само успішно реалізувати усі ваші найбажаніші мрії!!!


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування