Успішні публічні захисти магістрів маркетингу 2021

Завершальним етапом навчання в магістратурі НУВГП за спеціальністю 075 «Маркетинг» є виконання і захист перед екзаменаційною комісією кваліфікаційних робіт з метою визначення рівня теоретичної й практичної підготовки магістра маркетингу.

20 грудня 2021 р. відбулися публічні захисти кваліфікаційних робіт студентів групи МАР-61. Цього року головою екзаменаційної комісії  зі спеціальності 075 «Маркетинг» виступив директор компанії Zagrava Games Олексій Михасюк. Також до складу екзаменаційної комісії увійшли представники професорсько-викладацького складу кафедри маркетингу НУВГП, зокрема: д.е.н., професор, завідувач кафедри маркетингу Мар’яна Мальчик, д.е.н., професор Олена Попко, к.е.н., доцент Оксана Мартинюк, к.е.н., доцент Ірина Оплачко. Секретарем на захистах кваліфікаційних робіт виступила  діловод кафедри маркетингу Вікторія Буняк.

Кваліфікаційні роботи, представлені випускниками до захисту, були присвячені питанням впровадження маркетингових технологій в управлінні конкурентоспроможними суб’єктами господарювання, удосконалення маркетингової стратегії розвитку туристичних підприємств, формування системи маркетингового менеджменту на підприємствах лісового господарства, удосконалення рекламної діяльності онлайн-шкіл, формування конкурентних переваг для підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств. Слід відзначити, що всі кваліфікаційні роботи було виконано і захищено на основі реальних даних суб’єктів господарювання.

21 грудня 2021 р. відбулися захисти кваліфікаційних робіт студентів-магістрів Інституту післядипломної освіти НУВГП перед Екзаменаційною комісією зі спеціальності 075 «Маркетинг». Головою екзаменаційної комісії  зі спеціальності 075 «Маркетинг» виступила  директор ТОВ «ІЗ ВУД», к.е.н. Наталія Збагерська. До складу екзаменаційної комісії увійшли: д.е.н., професор, завідувач кафедри маркетингу Мар’яна Мальчик, к.е.н., доцент кафедри маркетингу Оксана Мартинюк та к.е.н., ст. викладач кафедри маркетингу Людмила Веретін.

Тематики кваліфікаційних робіт студентів-магістрів ІПО НУВГП за спеціальністю  075 «Маркетинг» є актуальними  та відповідають реаліям сьогодення. Наукові роботи відрізнялись не лише елементами наукової новизни, а й практичним спрямуванням, чим викликали жваву дискусію та обговорення. На поставлені комісією запитання, магістранти дали аргументовані та змістовні відповіді, демонструючи високий рівень професійної підготовки.

І ось маємо шостий випуск магістрів маркетингу, які були частинкою нашої університетської команди протягом п’яти з половиною років:  Марія Довмат, Олексій Полонський, Дарія Сидорчук, Денис Дідик, Ангеліна Малярчук  - тепер у наказі на відрахування зі складу студентів як такі, що успішно завершили навчання. 

Ілона Адасюк, Степан Пастушок і Ольга Гайдаченко прийшли в магістратуру з інших спеціальностей та пройшли з нами  півторарічний марафон.

Дорогі наші випускники! Вітаємо вас з успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо реалізації найсміливіших проєктів, доброї долі та благополуччя в житті. Нехай знання, отримані в університеті, стануть запорукою вагомих здобутків і допоможуть досягти омріяних вершин у професійній діяльності.

 Щиро віримо у блискуче майбутнє наших випускників, в їх успішний власний шлях, сповнений безліччю можливостей. А також запевняємо, що двері кафедри маркетингу НУВГП для наших магістрів завжди залишаються відкритими, тому з нетерпінням чекатимемо нових зустрічей!

Оксана МАРТИНЮК,
кафедра маркетингу


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування