Участь у XIV Європейському Економічному Форумі

27-29 жовтня 2021 року в готелі VH Andel's, Лодзь (Польща) відбувся XIV Європейський Економічний Форум https://forum.lodzkie.pl. Для участі в ньому були запрошені д.мед.н., професор, директор ННІОЗ Григус І.М., д.фіз.вих., професор, завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії Нестерчук Н.Є. та старший викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання Ніколенко О.І.

Форум проходив у гібридній формі – традиційні, стаціонарні наради в поєднанні з онлайн-трансляцією. Загалом було більше 35 дискусійних панелей на теми: інновації та технології, бізнес та фінанси, економіка та суспільство, підприємництво та розвиток. Представники НУВГП мали можливість доступу до усіх заходів та роботи усіх секцій, взяли активну участь в якості експертів у роботі секції «Вода-клімат-економіка».

У рамках підготовки робочої поїздки було підписано угоду між НУВГП та Службою Екстреної Допомоги в Скерневіцах (директор Бернард Мотилевський), яка стала першим кроком до реалізації проєкту з підготовки рятувальників на воді, який буде фінансуватися з фонду Євроспілки. Відбулося перше робоче засідання групи цього проєкту.

Під час панельної дискусії проф. Григус І.М. та проф. Нестерчук Н.Є. обґрунтували важливість зазначеного проєкту для покращення водного рятівництва в Україні, а також його суспільного значення загалом.

Паралельно з роботою у форумі фахівці НУВГП взяли участь у міжнародному науковому семінарі «Фізична культура та освіта у період пандемії».

Ігор ГРИГУС,
ННІОЗ

 

Читайте нас також: 

                

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування