Участь у тренінгу Молодіжний працівник

Днями працівники центру розвитку студентства: Катерина Приндюк, Павло Шевчук та Оксана Лохвич - завершили базовий тренінг "Молодіжний працівник".

Під час тренінгу розглядались ключові аспекти молодіжної політики в Україні. Учасники отримали вичерпні відповіді на питання про сутність молодіжної політики, основні виклики, які стоять перед ними, та принципи, які формують основу цієї політики. Важливою темою був огляд різних типів молодіжної політики та розгляд питань, пов'язаних із роботою з молоддю в Україні.

Учасники тренінгу відзначили можливість глибше розібратися у роботі з молоддю та поглибити свої знання в цій сфері. Практичні вправи та обговорення конкретних питань дозволили учасникам взяти з собою цінні інструменти та стратегії для взаємодії з молоддю на практиці.

На завершення тренінгу відбувся форум, де обласні центри по роботі з молоддю представили свої досягнення та ділові ініціативи. Обговорення на форумі фокусувалося на визначенні потреб молоді в регіоні та виробленні стратегій, спрямованих на вирішення цих питань. Захід також був важливою можливістю спілкування з міністром молоді та спорту, що додало обговоренням реальність та перспективи розвитку молодіжної політики на рівні області.

Після успішного завершення тренінгу учасники отримали свідоцтва, затверджені Міністерством молоді та спорту України. Ці документи підтверджують їхню кваліфікацію, як молодіжних працівників, готових до викликів у сфері роботи з молоддю. Отримання свідоцтв стало важливим кроком для подальшого розвитку кадрового потенціалу в сфері молодіжної політики НУВГП.

Катерина ПРИНДЮК,
центр розвитку студенства


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування