Твори майбутнє своєї країни разом із Завтра. UA

10 листопада 2022 року відбулася презентація Стипендіальної програми «Завтра.UA», яка вже 16 років залучає творчо налаштованих студентів до розробки та реалізації громадських, екологічних, соціальних проєктів та ініціатив, бізнес-проєктів.

Присутні мали можливість ознайомитися з умовами участі у програмі, етапами її проведення, вимогами до учасників, пакетом супровідних документів до наукової роботи та додатковими можливостями для індивідуального розвитку, що відкриваються для  стипендіатів програми.

Учасниці програми попередніх років від НУВГП Ксенія Косюк та Оксана Терещук поділилися з присутніми своїм досвідом щодо участі у конкурсі, про основні помилки, що зустрічаються при оформленні та поданні документів на конкурс.

Слушні поради щодо вибору теми роботи, її підготовки, особливості проведення третього етапу конкурсу надала Оксана Терещук, учасниця програми «Завтра.UA» від НУВГП 2021-2022 н.р.

Сектор наукової роботи студентів доповнив зустріч інформацією про участь студентів нашого університету у програмі «Завтра.UA» за період її існування – з 2006 по 2022 роки.

В рамках програми за 16 років було реалізовано понад 160 проєктів соціального, екологічного та бізнес-спрямування. Ваші ідеї, найбільш цікаві ініціативи та проєкти також можуть стати реальністю і вони зараз надзвичайно потрібні нашій країні. Просто віримо, діємо та робимо все можливе для досягнення поставленої мети!

Нагадуємо, що подання заявок триває до 30.11.2022 року на zavtra.in.ua


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування