Цикл вебінарів за спеціальністю 201 Агрономія

Цикл вебінарів в рамках 1-го тижня практичної підготовки за спеціальністю 201 Агрономія

Перший тиждень практичної підготовки для здобувачів усіх рівнів освіти за спеціальністю 201 Агрономія відбувся вдало (31.02.22-04.02.22).

На запрошення кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства вебінари підготували і провели представники агробізнесу від компаній KWS, Syngenta та студенти-дуальники Вадим Шпітун і Павло Свиридюк.

Компанію KWS представив Святослав Гриневич (https://latifundist.com/dosye/grinevich-svyatoslav), торговий представник в Західній Україні компанії «КВС-УКРАИНА », який є випускником НУВГП за спец. 201 Агрономія (бакалавр, магістр, 2006 р.). Святослав розповів про компанію, умови та перспективи роботи в ній, фахові вимоги до претендентів на роботу. Також Святослав наголосив на перспективах участі здобувачів освіти у проекті «Агрополігон» від ТОВ «Захід Агропром», де компанія KWS апробовує свої сорти і гібриди зернових культур. Святослав відповів на запитання здобувачів освіти, які стосувалися того, як потрапити в KWS, що потрібно знати та вміти на початку кар’єри, як підготуватися, щоб мати максимум шансів отримати роботу мрії.

Компанію Syngenta представила Дарія Цехович (офіційний торговий представник у Рівненській та Волинській областях компанії Syngenta), яка є випускницею НУВГП за спец. 201 Агрономія (бакалавр, магістр, 2011 р.). Дарія розповіла про свій шлях до займаної посади в компанії Syngenta, про вимоги, яким потрібно відповідати, про досягнення, які потрібно мати, щоб отримати роботу в компанії Syngenta. Дарія наголосила на важливості саморозвитку через самонавчання та наукові дослідження, окреслила перспективи для здобувачів спеціальності 201 Агрономія. Багато запитань до Дарії було з боку здобувачів про зміст найкращого резюме на посаду торгового представника. Дарія розповіла і про інші посади в компанії Syngenta, а також про майбутні Дні поля, які проходитимуть на демо-полігоні компанії Syngenta поблизу м. Рівного у 2022 році. Біля траси міжнародного значення Чоп-Київ, на теренах господарства ТОВ Верхівськ-Агро (GPS координати 50°33'46.7"N 26°06'02.6"E) буде розташоване Демо Поле від лідера агрохімічного ринку – компанії Syngenta. Здобувачі отримали запрошення провести обліки врожаю на цьому полі за варіантами застосовуваних технологій, гібридів та сортів.

Вадим Шпітун, який навчається за дуальною формою освіти на ОР бакалавр спец. Агрономія у НУВГП та вже займає посаду головного агронома в ТОВ «Західна агровиробнича компанія», розповів здобувачам освіти за спец. 201 Агрономія про свій кар’єрний шлях та ознайомив здобувачів із особливостями сучасних технологій вирощування сої із власного виробничого досвіду. Вадим зауважив основні проблеми отримання високих та якісних врожаїв сої та розповів, які методи, способи та засоби вирішення цих проблем використовує його компанія.

Павло Свиридюк, який навчається за дуальною формою освіти на ОР магістр спец. Агрономія у НУВГП та займає посаду лінійного агронома в ТОВ «Західна агровиробнича компанія», розповів здобувачам освіти за спец. 201 Агрономія про свій кар’єрний шлях та ознайомив здобувачів із особливостями сучасних технологій вирощування пшениці озимої із власного виробничого досвіду. Павло вказав на основні  проблеми отримання високих та якісних врожаїв пшениці та розповів, які методи, способи та засоби вирішення цих проблем використовує його компанія.

За відгуками здобувачів освіти, 1-ий тиждень практичної підготовки пройшов дуже вдало та істотно змотивував на навчання, саморозвиток та побудову кар’єри за обраною спеціальністю. Здобувачі також ознайомилися із сучасними технологіями інтенсивного рослинництва очима агронома-практика.

Дякуємо Святославу Гриневичу, Дарії Цехович, Вадимові Шпітуну та Павлові Свиридюку за продуктивну співпрацю!

Кафедра агрохімії, ґрунтознавства та землеробства


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування