Центр ветеранського розвитку в НУВГП

Національний університет водного господарства та природокористування долучився до створення мережі центрів ветеранського розвитку на базі закладів вищої освіти за підтримки Міністерства у справах ветеранів України та Рівненської обласної військової адміністрації.

14 серпня 2024 року в навчальному корпусі № 7 НУВГП (м. Рівне, вул. М. Карнаухова, 53а ) відбулось офіційне відкриття центру. Центр буде чотирнадцятим при закладах вищої освіти в Україні.

Центр ВР НУВГП створено для ветеранів війни та членів їх сімей. Серед запланованої діяльності: навчання новим професійним навичкам та вмінням, їх відновлення або перепідготовка, підвищення кваліфікації, надання якісної психологічної та юридичної допомоги для забезпечення продуктивної зайнятості та підвищення професійної мобільності тощо.

Робота з ветеранами та членами їх родин є одним із пріоритетних напрямів надання освітніх послуг в університеті вже більше десяти років. Сьогодні при створенні Центру використано власну матеріальну базу університету. В подальшому університет планує розширювати свою співпрацю із стейкхолдерами національного та місцевого рівня, іноземними центрами ветеранського розвитку з адаптації ветеранів війни та членів їх сімей.

Центр є фізично доступним для усіх груп населення. Для детальної інформації слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у соціальних мережах.

Леся ТИХОНЧУК,
кафедра менеджменту та публічного врядування

Більше фото в Facebook


Читайте нас також у соціальних мережах:

Схожі новини за тематикою

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

mail@nuwm.edu.ua

Контакти

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування