Town and Gown 2.0 у Рівному

27-28 жовтня в Open Office Національного університету водного господарства та природокористування відбувся третій заключний воркшоп в межах грантового проекту за Town and Gown 2.0: the strategic cooperation between university and city in V4 and Ukraine. Тема заходу: «Creative Cluster and Culture Industries: Visegrad Group Experience».

Семінар відбувався у змішаному форматі, багато слухачів долучались до заходу через Google Meet, а в залі відповідно до карантинних обмежень знаходились лише особи з зеленими COVID-сертифікатами.

Першого дня спікерами стали Петр Дубовскі та Вендула Грегоровічьова з університету Томаса Бата, Злін, Чехія, а також Нікола Тимковічьова та Вендула Дубравська за Креативного кластеру Зліну. Говорили про співпрацю університетів із креативними підприємствами, роль кластеризації в розвитку креативного підприємництва та практичні кейси спікерів в даній сфери. Також після обіду в Майстерні міста Рівного відбулась зустріч між Ярославом Хорманським (Університет природничих наук, Варшава, Польща), Мірославом Гайдаком (Міська Адміністрація Варшави, Польща) та рівнянами.

Другого ж дня спікерами виступили Анна Ванова та Катаріна Віталісова з Університету Матея Бела, Словаччина, Іріна Їлкова з університету Яна Євангеліста Пуркінє, Чехія. Колеги також розповідали про співпрацю університету і громади, бізнесу та влади на власних прикладах. В другій половині дня в Open Office відбулась іще одна зустріч із уже знайомими нам Ярославом та Мірославом, на тему міських просторів, озелення та правильного використання технологій та ресурсів.

Слідкуйте за оновленнями нашого каналу в YouTube щоб мати змогу переглянути записи виступів усіх спікерів.

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю

 

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування