Town and Gown 2.0

15-17 вересня в Острозькій академії відбувся перший захід в межах проекту “Town and Gown 2.0.  The Strategic cooperation between university and city in V4 and Ukraine.

Цей проект об’єднав в собі партнерів, серед яких університети України та зарубіжжя, а також урядові структури, зокрема міські управи. Так, серед українських ЗВО – учасників проекту – Національний університет «Острозька академія», Волинський національний університет ім. Лесі Українки, і як Ви мабуть здогадались, Національний університет водного господарства та природокористування. Проект має на меті створити та грамотно організувати співпрацю між університетами, місцевим самоврядуванням, підприємницьким сектором, установами з України та країн Вишеградської групи.

Що ж до самого заходу, який відвідала наша делегація, то першого дня на учасників чекали 2 зустрічі з представниками Люблінського Муніципалітету (Польща) – Маріушом Саганом та Вікторією Герун. Польські партнери розповіли про свій досвід реалізації спільних проектів міської управи та університетів міста Люблін в межах реалізації Стратегії розвитку міста 2011-2020, а також про місце цієї співпраці в новій Стратегії до 2030 року. Другого дня учасники проекту мали змогу поспілкуватися з представниками Католицького університету в Любліні Міхалом Виросткевичем та Альбертом Новацкі. Гості розповіли про свій університет з точки зору місця для соціального розвитку особистості, а також представили стратегію розвитку та промоції свого університету. Третій день організатори заходу присвятили робочим зустрічам.

Звертаємо Вашу увагу, що це був лише перший із серії заходів проекту, деякі з них відбуватимуться в нашому університеті, тож слідкуйте за новинами на нашому сайті.

Віталій ПРОКОПЕЦЬ,
відділ зв’язків з громадськістю

Читайте нас також: 

                

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування